marți, 14 mai 2013

Pui cu stafide in sos de bere neagra



Ingrediente:

3-4 pulpe de pui ( sau piept de pui )
2-3 crengute de rozmarin
150 g stafide
1 doza de bere neagra ( 500 ml )
sare, piper


O reteta pe cat de delicioasa , pe atat de usor de facut . Sursa de aici  .  Mai intai spalam pulpele ( eu am pus si o bucata de piept ). Le  crestam  cu un cutit ascutit si le condimentam cu sare si piper pe ambele parti . 
Intr-o tava , asezam pulpele , adaugam apoi stafidele si turnam berea . Pe deasupra pulpelor presaram si rozmarinul tocat marunt . Dam la cuptorul preincalzit timp de vreo 40-45 minute ( depinde de cuptorul fiecaruia ) pana berea devine un sos legat. Din cand in cand , le intoarcem ca sa se rumeneasca pe ambele parti. Este delicios alaturi de o salata de sezon si diverse garnituri ( cartofi natur , piure) , dar si simplu cu paine proaspata de casa  ( ca si in cazul meu ).



























5 comentarii:

  1. Mamaaa, prima poza e de mincat cu tot cu farfurie si calculator... Arata minunat !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Daniela , e intr-adevar foarte gustoasa , merita incercata .

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Intradevar arata foarte bine aceasta farfurie inclusiv painea care arata foarte bine - rustic. plansa familia simpson - jetski racing 3d

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email