duminică, 28 aprilie 2013

Ciorba ardeleneasca de porc







Ingrediente :

300 gr carne de porc 
1 carnat afumat de casa
1 ceapa mare
1 morcov mare
300 ml smantana
2-3 linguri de ulei
5-6 cartofi
100 gr mazare verde
2 l apa
1 legatura patrunjel verde
3 linguri de otet
sare, piper


Mai intai spalam carnea si o portionam in bucati mici . La fel procedam si cu carnatul . Intr-o oala punem uleiul la incins si calim carnea si carnatul timp de vreo 5 minute . Apoi adaugam ceapa si morcovul , curatate si taiate marunt. Le calim si acestea putin si apoi adaugam apa . Lasam sa fiarba la foc potrivit . Cand carnea este aproape fiarta , adaugam cartofii taiati cubulete si mazarea . Mai lasam sa fiarba vreo 10 - 15 minute si apoi adaugam smantana amestecata cu putina zeama din oala . Lasam sa dea un clocot si adaugam patrunjelul tocat marunt . Acrim cu otet , potrivim de sare si piper si servim alaturi de ardei iuti .





































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email