duminică, 17 aprilie 2011

Cod cu portocale























































Pt duminica Floriilor am incercat o reteta mai speciala, dar usor de facut si delicioasa in acelasi timp.


Ingrediente:

1kg cod ( se poate folosi si altfel de peste )
ulei
2 portocale
1 lamaie
200 g vin alb( eu am pus roze)
sare, piper



















Curatam pestele, il spalam si il presaram cu sare si piper. Portocalele si lamaia le taiem felii . Intr-o tava punem niste ulei ( de masline de preferat ), si asezam feliile de portocale si cele de lamaie.





















Peste ele asezam pestele. Deasupra turnam niste ulei si mai punem un rand de felii de lamaie. Adaugam si vinul si dam la cuptor pentru o jumatate de ora.


















Servim alaturi de cartofi natur, legume , orez sau maioneza de usturoi, insotit de un pahar de vin . Pofta buna!



































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email