joi, 11 aprilie 2013

Omleta cu legume si branza



Aceasta omleta este un mic dejun consistent , dar se poate servi si ca pranz alaturi de o salata . Unde lucrez eu am vazut ca omleta este servita mai mult ca si cina , dar eu o prefer mai mult dimineata. 

Ingrediente :

2 oua 
100 g amestec legume ( congelate )
2 felii branza topita
cascaval
sare, piper
ulei


Mai intai scoatem legumele si le lasam la decongelat . Intr-o tigaie , punem 2 linguri de ulei si calim legumele cateva minute . Intre timp , intr-un bol batem bine ouale cu sare si piper ( pentru a avea o omleta mai pufoasa , adaugati si o lingurita de mustar ). Cand legumele s-au inmuiat , le scoatem pe o farfurie , iar in tigaie coacem omleta pe ambele parti. Cand aceasta e gata , punem legumele in mijloc, si cele doua felii de branza topita. O impaturim in doua si o scoatem pe o farfurie. Mai radem cascaval pe deasupra si o servim alaturi de o salata de rosii sau de care va place.

















2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email