sâmbătă, 13 aprilie 2013

Cotlet de porc cu ciuperci si paste



Ingrediente:

6-8 cotlete de porc fara os
500 g ciuperci 
100 ml ulei
150 ml vin alb
200 ml smantana
3 catei de usturoi
250 g ravioli cu carne
sare , piper


Intr-o oala punem la fiert apa cu sare . Cand da in clocot , punem pastele la fiert si ii lasam cat scrie pe ambalaj ( apx 16-18 min ). Intre timp , batem feliile de carne cu ciocanul de tocat ( nu prea tare ) si le condimentam cu sare si piper pe ambele parti. Intr-o tigaie punem uleiul si prajim 2 catei de usturoi timp de 2 -3 minute , apoi ii scoatem . Punem si feliile de carne si le prajim pe ambele parti ( 4-5 minute). Le scoatem pe o farfurie si le tinem la cald. In uleiul in care am prajit carnea , adaugam ciupercile . Le prajim vreo 5 minute si apoi le stingem cu vinul. Adaugam si catelul de usturoi ramas tocat marunt . Dupa vreo 5 minute , adaugam si smantana amestecand din cand . Fierbem sosul inca 5 minute . Potrivim de sare si piper . Puteti sa adaugati si putin patrunjel verde. Servim cotletele cu sos de ciuperci si paste .



























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email