luni, 11 iunie 2012

Mancare de mazare si costita afumata







Ingrediente:

200 g costita afumata (si fiarta )
400 g mazare de la borcan
1 ceapa
2 morcovi
200 ml sos de rosii
2 linguri ulei
1 cana apa
sare, piper


Intr-o tigaie punem uleiul la incins si prajim costita taiata felii pe ambele parti. O scoatem apoi pe o farfurie . Uleiul folosit il punem intr-o cratita si calim ceapa si morcovul taiate marunt. Adaugam apoi mazarea spalata sub un jet de apa . Putem sa folosim si mazare proaspata sau congelata dar mai intai trebuie sa o fierbem . Adaugam cana de apa , sosul de rosii si costita afumata. Lasam sa fiarba vreo 15-20 minute la foc mediu . Potrivim de sare si piper si servim. Este o mancare foarte rapida pentru o zi de vara cand nu prea aveti chef sa stati prea mult in bucatarie.
















2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email