marți, 16 aprilie 2013

Pui in sos de vin , lamaie si rozmarin








Ingrediente :

3-4 pulpe de pui
1 crenguta rozmarin
2  lamai
200 ml vin alb
100 ml ulei de masline
sare , piper

Spalam pulpele de pui , le crestam cu un cutit ascutit , le condimentam cu sare si piper . Intr-o tava punem uleiul si asezam pulpele. Lamaia , una o taiem felii mai groase pe care le punem in tava langa pulpe , iar cealalta o stoarcem . Turnam sucul de lamaie impreuna cu vinul peste pulpe . Presaram deasupra lor si frunzulitele de rozmarin. Acoperim cu o folie si dam la cuptor timp de 30 minute la 2oo de grade. Apoi soatem folia si le lasam pana se rumenesc frumos ( 10- 15 minute). Eu le-am rumenit pe ambele parti . Le servim alaturi de diverse garnituri ( a mea a fost de orez ).Rapid , usor si aromat .

































Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email