Ingrediente:
5-6 cartofi
200 g kaiser
1 ceapa
ulei
sare, piper
boia dulce
patrunjel verde
Curatam cartofii de coaja, ii spalam , ii taiem in felii mai mari si ii punem la fiert intr-o oala cu apa si putina sare. Kaiserul il taiem feliute subtiri si il punem la prajit intr-o tigaie cu putin ulei. Dupa ce s-a rumenit putin kaiserul , adaugam si ceapa taiata julienne . Lasam ceapa sa se caleasca pana aceasta devine sticloasa si adaugam boiaua. Punem si 1-2 linguri de apa sa nu se arda . Dupa ce au fiert cartofii ( nu ii lasam sa fiarba foarte mult pentru a nu se sparge) ii punem in tigaie. Amestecam bine . Potrivim de sare si piper si adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
Servim ca si garnitura sau simpli alaturi de muraturi.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu