joi, 14 iunie 2012

Cas pane








Ingrediente:

200 g cas proaspat de oaie
3 oua
2-3 linguri faina
ulei pentru prajit
sare, piper


O noua reteta usoara de vara . Portionam casul in bucati . Faina o punem pe o farfurie. Ouale le batem cu sare si piper. Punem uleiul la incins intr-o tigaie. Luam fiecare bucata de cas si o dam mai intai prin faina si apoi prin oul batut. Repetam operatia si le punem la prajit in uleiul bine incins. Le intoarcem pe ambele parti si le scoatem pe hartie absorbanta . Servim cu rosii , cartofi prajiti ( eu ma cam feresc de ei )sau cu alta salata de sezon.

























5 comentarii:

  1. Acum stiu ce voi face cu casul pe care il primesc sambata! Mi-ai facut o pofta...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine, sa ai pofta in continuare...Week-end placut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am incercat reteta si cred ca este bestiala. Te pup!
    http://gandesteinteligent.blogspot.ro/2012/09/cum-sa-ti-imbunatatesti-relatia.html

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, te pup si eu, un week end placut!

    RăspundețiȘtergere
  5. MMMMMM.. Foarte bun. Recomand

    Produse teleshopping cu 50% reducere: Kosmodisk, Relax and Tone, Vibratone, Ab Tronic X2, Magic Bullet, Go Duster, Bullet Express, Paint Zoom, Celluless, Go Duster. Livrare gratuita in 24 de ore oriunde in tara. http://www.reduceri50.ro/ Tel. 0736 041 641

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email