miercuri, 17 octombrie 2012

Tagliatelle cu ton si capere







Ingrediente:

400 g tagliatelle
300 g ton din conserva
100 g sos de rosii
2 linguri capere
1 ceapa
1 ardei verde
ulei
sare, piper



In 2 l de apa cu sare , punem pastele la fiert ( in momentul cand apa da in clocot). Le lasam apx 8-10 minute. Intr-o tigaie punem 1-2 linguri de ulei de masline si calim ceapa si ardeiul tocat marunt. Cand acestea sunt inmuiate bine , adaugam caperele si sosul de rosii. Adaugam si putina apa ( de preferabil din apa care au fiert pastele ) Punem si tonul din conserva . Amestecam usor sa nu se firimiteze tonul.Potrivim de sare si piper . Scoatem pastele , le scurgem si le servim cu sosul de ton pe deasupra. Puteti sa presarati si niste patrunjel verde tocat si parmezan ras. Rapid si bun. Pofta buna!

















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email