Ingrediente:
4 pulpe de pui
1 ceapa
1 morcov
3-4 rosii ( de preferat decojite)
4 catei de usturoi
2-3 linguri ulei de masline
1 telina ( eu nu am pus pt ca nu imi place)
1/2 pahar de vin rosu
1 ramurica rozmarin
150 ml pasta de rosii
sare, piper
Intr-o tigaie punem uleiul la incalzit si prajim pulpele pe ambele parti. Adaugam apoi ceapa si morcovul tocate marunt. Pe urma punem rosiile decojite si taiate cubulete, le lasam putin sa se moaie si apoi adaugam vinul, pasta de rosii , rozmarinul si usturoiul tocat marunt. Le lasam sa fiarba la foc potrivit 15- 20 minute.Daca e nevoie adaugam si o cana de apa. Potrivim de sare si piper si servim .(Se asezoneaza cu patrunjel verde, ceea ce eu am uitat :D ). Eu am servit cu o garnitura de orez fiert cu unt.